Gündem Gazetesi

Marmaris BS'de keyifler yerinde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2. Lig 2. Klasman Gurubunda mücadele eden Marmaris Belediyespor 2-1'lik Adana Demirspor galibiyetinin keyfini yaşıyor.

18 Kasım 2008 Salı 15:33

Marmaris BSde keyifler yerinde

Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Marmaris Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Çınar dostluk mesajları vererek “İyi günde de, kötü günde de birlik olalım” dedi.

Alınan bu galibiyetten sonra futbolcuların hem moral hem de performanslarının iyi olduğunu belirten Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar “Adana Demirspor gibi bu ligin üst takımlarından birini burada yenmek gurur verici. Maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen moralimizi bozmayıp maçtan 2-1 galip ayrıldık. Futbolcularım çok şey yapmak istiyor ama futbolda şans denen bir illet var. Top sizi sevmediği zaman bu iş olmuyor. O gün top bizi sevdi. Şans bizden yana güldü. Burada benim başarısızlığım yada başarım önemli değil, önemli olan bizim kenetlenmemizdir. Biz de insanız biz de hata yapabiliriz. Futbolcularıma 'Siz böyle oynamaya davam edin maçları kazanırsınız' dedim. Adana Demirspor'da iyi bir maç çıkarttı onları da kutluyorum. Futbolcularım maçta varını yoğunu ortaya koydu. Golü ararken ve çok iyi oynarken golü kalemizde gördük. Bu maçı kaybedebilirdik de. Ümidimizi hiçbir zaman yitirmedik. Şimdi önümüzde çok zor bir maç var. Çarşamba günü deplasmanda Afyonkarahisarspor ile karşılaşacağız. Hayati bir maç. Oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER