Gündem Gazetesi

Manisa'dan kısa kısa

Sarıgöl ilçesinde bin 500 kişiye kömür yardımı yapılıyor

02 Eylül 2013 Pazartesi 15:33

Manisa'dan kısa kısa

Sarıgöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımına başlandı.

İlçe merkezi ve köylerinde tespit edilen bin 500 ihtiyaç sahibine 1'er ton kömür dağıtılacak. Görevliler, hak sahiplerinin evlerine kadar ulaşarak kömürleri teslim edecek.

- Yaz spor okulları sona erdi

Saruhanlı'da yaz spor okulu etkinlikleri sona erdi.

Belediye tarafından futbol, basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik ve tekvando branşlarınca açılan ve 500 öğrencinin katıldığı etkinlikler tamamlandı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yaz spor okullarına katılan öğrencilerin bu sezon verimli bir eğitimden geçtiklerini ifade etti.

- Soma Kaymakamı Atçı göreve başladı

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, göreve başladı.

Kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Atçı, çalışanlar ile tek tek tokalaşarak tanıştı. Daha sonra makamına geçen Atçı, Soma'nın dertlerine deva arayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Öncelikle halkımızın taleplerini yerine getirmeye çalışacağız. Soma için elimizden geldiğince projeler üretip, Somamızın dertlerine deva aramaya çalışacağız. Bir müddet burayı tanımakla geçirecek ve daha sonra çalışmalara başlayacağız. Halkımızın istek ve talepleri çalışma alanımızı belirleyecek."

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER