Gündem Gazetesi

Manisa oda ve borsa başkanlarının istişare toplantısı

Manisa'daki oda ve borsa başkanları 2. istişare toplantısı Turgutlu'da yapıldı

05 Eylül 2013 Perşembe 12:03

Manisa oda ve borsa başkanlarının istişare toplantısı

Turgutlu'da gerçekleştirilen "Manisa'da oda ve borsa başkanları 2. istişare toplantısı"nda, ilde sanayi odasının kurulmasına karşı ortak bildiri yayınlanması kararlaştırıldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğindeki toplantı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz başkanlığında Ege Sevilen Oteli'nde yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Koşmaz, Manisa'daki oda ve borsaların birlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak "Manisa oda ve borsaları olarak önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da bilgilerimizi paylaşacağız, güçlerimizi birleştireceğiz" dedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Faruk Aydın ise, Manisa'daki bazı sanayicilerin bağımsız bir sanayi odası kurma girişiminde bulunduğunu, buna karşı olduklarını belirtti. Aydın, "Sanayi Odası'nın kurulması demek, sanayicinin yeni bir odaya kayıt olması demektir. Biz SGK'ya bile binamız içinde yer verdik ki, üyemiz bir evrak için Manisa'ya gitmesin. Böyle bir durumda sanayicilerimiz mağdur olacak" diye konuştu.

Toplantıda Manisa'daki tüm oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları bu bölünmeye karşı, ilin milletvekillerini göreve çağırmak için ortak bildiri yayınlama kararı aldı.

Bir sonraki istişare toplantısının Manisa Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi.

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER