Gündem Gazetesi

LOKAL MUTABAKAT ŞART

Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, Marmaris'in en büyük sorununun, 'ruh eksikliği' olduğunu söyledi.

09 Mayıs 2009 Cumartesi 18:02

LOKAL MUTABAKAT ŞART

BASINLA BULUŞTU
Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, Polis Evi'nde verdiği kahvaltıda, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla buluştu. Kahvaltıya, gazetecilerin yanısıra Emniyet Müdürü Yaşar Turan Çebi, Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Doğan Güzel, Harun Selim Budak ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Yakup Karakaya da katıldı.


GÜNDEM KONUŞULDU
Kaymakam Polat, buluşma sırasında gazetecilerin, ilçe gündemine ilişkin sorularını da yanıtladı. Mühürlemeler ve mühür fektleri hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Son günlerin en çok konuşulan Lidya Otel mühürlemesi konusunda Belediyeyi haklı bulduğunu söyledi. Ancak, bu işlemin sezon başlamadan önce yapılabileceğini de sözlerine ekledi.

HERŞEY PARA DEĞİL
Kaymakam Polat, bir soru üzerine Marmaris'in en büyük sorununun'ruh eksikliği' olduğunu söyledi. Polat, “Her şey para, maddiyat, ve rant üzerine dönüyor. Her şey para değildir. Marmaris'e eski ruhunu kazandırmak lazım. Marmarislilik ruhu çerçevesinde bir araya gelmeliyiz. Lokal mutabakatı sağlarsak, sorunların üstesinden de çok daha kolay geliriz” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER