Gündem Gazetesi

Levent Özmeral’in oğlu Arda sünnet oldu

Marmaris’te faaliyet gösteren ve sektörünün önde gelen isimlerinden ‘Dora Gölge Sistemleri’nin işletmecisi Levent Özmeral’in oğlu 8 yaşındaki İlhan Arda, Grand Paşa Otel’de düzenlenen sünnet düğünüyle erkekliğe adımı attı.

15 Eylül 2013 Pazar 13:10

Levent Özmeral’in oğlu Arda sünnet oldu

Düğüne Levent—Sinem Özmeral çiftinin yakınlarının yanı sıra, Marmaris iş ve siyaset dünyasından  kalabalık bir topluluk katıldı. Davetliler arasında, Ticaret Odası Başkanı ve CHP’den Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Baysal, DP Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karacan, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, iş adamları Zafer Alkan ve Hasan Şençam da vardı.

Özmeral çiftinin davetlilerle yakından ilgilendiği düğünde İlhan Arda, salona girdikten sonra kendisi için hazırlanan tahta oturup, bol bol fotoğraf çektirdi. Yurdun dört bir yanından ezgiler eşliğindeki halk oyunları gösterileri büyük beğeni toplarken, davetliler canlı müzik eşliğinde, bol bol oynayıp, halay çekerek Özmeral ailesinin sevincine ortak oldu.  

DÜĞÜN İÇİN İNGİLTERE’DEN GELDİ

Gecenin en heyecanlı ve sevinçli isimlerinden biri ise Arda’nın küçük amcası işadamı Nevzat Özmeral’di. İngiltere’nin Newcastle kentinde, Bir Türk şirketinin Britanya disbritörlüğünü yapan amca Özmeral, “Yeğenimin bu mutlu günü için İngiltere’den geldim. İnşallah, Arda’mın nice nice mutluluklarına şahit olurum” dedi. Amca-yeğen, gecede birlikte bol bol da oynadı

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER