Gündem Gazetesi

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay,

Seçim Çalışmaları İçin Marmaris'e Gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İlçe ve Belde Adaylarını Tanıttı. Bakan Günay, Burada Yaptığı Konuşmada, Hiçbir Partinin Düşmanı Olmadıklarını, Hiçbir Partinin Hasımları Olmadığını Belirterek, "Ama Hiçbir Si

08 Mart 2009 Pazar 18:49

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay,

BAKAN GÜNAY MARMARİS'TE SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI


Seçim Çalışmaları İçin Marmaris'e Gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İlçe ve Belde Adaylarını Tanıttı. Bakan Günay, Burada Yaptığı Konuşmada, Hiçbir Partinin Düşmanı Olmadıklarını, Hiçbir Partinin Hasımları Olmadığını Belirterek, "Ama Hiçbir Siyasi Partinin Geçmişten Gelen Kavgalarının da Devamı Değiliz" Dedi.



Seçim çalışmaları için Marmaris'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ilçe ve belde adaylarını tanıttı. Bakan Günay, burada yaptığı konuşmada, hiçbir partinin düşmanı olmadıklarını, hiçbir partinin hasımları olmadığını belirterek, "Ama hiçbir siyasi partinin geçmişten gelen kavgalarının da devamı değiliz" dedi.
Konuşmasında Türkiye'nin birlik ve beraberaberliğine vurgu yapan Bakan Günay, Nazım Hikmet'e tekrar vatandışlık hakkının verilmesinden Sivas olaylarındaki kara lekenin silinmesine kadar ve Muğla'da sadece AK Parti'nin kadın belediye başkan adayı göstermesine kadar, demokrasiye sahip çıkmalarını, demokrasinin gereğini icra ettiklerini söyledi.


Konuşmasında Marmaris'te seçimi kazanmaları halinde yapacakları projelerden bahseden Bakan Günay, Marmaris'in sadece yazın yaşanılan bir yer olmadığını, buranın kışı ,sonbaharının olduğunu ve bu aylarda da canlı tutabilmek için Marmaris'e uluslararası ve ulusal kongre sahaları oluştulacağını belirtti. Şu an Marmaris Limanı'na gelen gemi sayısının sınırlı olduğunu kaydeden Günay, bunun arttırılacağı ve bunun da esnafın ve Marmaris halkının yüzünü güldüreceğini" belirtti.

Bakan Günay, konuşmasının ardından ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ün bir alışveriş merkezindeki konserine katıldı. Seçim çalışmalarını devam ettiren bakan, akşam saatlerinde Köyceğiz'e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.


Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER