Gündem Gazetesi

Kredix Shop Marmaris’te

Yasalara uygun ilk banka anlaşmalı fatura ödeme sistemini içinde barındıran genişleyen hizmet yelpazesiyle, Türkiye'nin birçok noktasında müşterilerine birçok alanda servis vermeye devam eden KredixShop'un bir bayiliği de Marmaris'te, törenle açıldı.

01 Mayıs 2009 Cuma 11:45

Kredix Shop Marmaris’te

Tepe Mahallesi 50. Sokak No 17'de hizmete giren Yeliz Bayarer'in işlettiği KredixShop'un açılış kurdelesini Muğla Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız kesti. Marmaris'teki bayan işletmeci sayısının arttığına dikkat çeken Şükrü Ayyıldız, “Bayanlarımızın işletmecilik yapması ve başarılı olması bizi mutlu ediyor. Umuyor ve inanıyorum ki, Yeliz hanım da yeni işinde başarılı olacaktır” dedi.

Ankara'dan gelip yıllar önce Marmaris'e yerleşen ve burada muhasebecilik yapan Yeliz Bayarer de “Amacımız Marmaris'e ve Marmaris yaşayanına, kaliteli hizmet verebilmek, yenilikleri en son teknolojiyi ayağına getirmek” diye konuştu. Yeliz Bayarer, müşterilerinin, banka onaylı tüm fatura, EFT, Havale ve Kredi Kartı ödemeyi kapsayan işlemler, anlaşmalı bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi alınmasına yönelik işlemlerini gerçekleştireceklerini söyledi.
Dün gerçekleşen açılış törenine katılan konuklara meşrubatlı içeceklerle ikram edildi. Tören boyunca gerek Yeliz Bayarer'in gerekse KredixShop'un personelinin son derece güler yüzlü olduğu dikkat çekti.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER