Gündem Gazetesi

KONGRE AÇILIŞINDA KONUŞAN KÜRECİ CHP YE YÜKLENDİ

Ak Parti Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nin açılışında konuşan İl Başkanı İhsan Küreci;

22 Şubat 2015 Pazar 23:39

KONGRE AÇILIŞINDA KONUŞAN KÜRECİ CHP YE YÜKLENDİ

’Sayın bakanım, biz bugün Ak Parti Muğla teşkilatı olarak çok mutluyuz çok gururluyuz, kongreye teşrifinizden dolayı da çok teşekkür ederiz. 17 Ocak Muğla kongresinden sonra biz ilk iş olarak kadınlarımıza ve gençlerimize gittik. Onlara Muğla için ne kadar değerli ve önemli olduklarını anlattık. Biz kadınlarımıza bir adım attık onlar bizlere on adım attılar.
Gururluyuz çünkü, Muğla tarihinde, tüm siyasi partiler dahil bu dönem 10 tane kadın aday adayı çıkararak bir ilke imza attık ve bir kez daha gördük ki bizler cefakar kadınlarımızı biraz sahiplendiğimizde onlar Muğla’yı ayağa kaldıracak. Muğla’da Ak Parti’yi zirveye taşıyacak yegane topluluklar kadınlarımız ve gençlerimiz olacaktır.
Geçenlerde Muğla’da Chp’li bir belediye başkanı, bizim ilçe başkanımızın hizmet etmiyorlar sözüne jet yanıt vermiş, eşimin rahatsızlığından dolayı İzmir’e gittiğim 2 gün meydanı boş bulmuşlar diye açıklama yapmış. Öncelikle değerli hanımefendiye geçmiş olsun diyoruz, ama merak ediyoruz niye İzmir’ e götürdünüz eşinizi, Muğla’mıza 550 yataklı tam teşekküllü hastanemizin yapımını, yer göstermeyerek 4 yıl gecikmesine sebep olduğunuz için mi acaba? Hadi siz belediye başkanısınız, imkanlarınız var. Hiç düşündünüz mü acaba bizim köylümüz, teyzelerimiz, hastalarımız sabah saat 5’de otogarda hasta haliyle ne zorluklara İzmir’e gitmeye çalışıyorlar. Sizler cevap vermeye çalışırken bizler hastanemizin temelini attık her türlü engellemelerinize rağmen. Çünkü bizler vebalden korkan bir partiyiz, bizler bu ülkede hizmetkar olmayı başarmış bir partiyiz.
Sizler ellerinizde tencere tava ile gezerken, bu ülkeyi sadece pankart ve gösteriler ile karıştırırken, gizli güçlerin maşalığını yaparken bizler çalışıyoruz arkadaşlar. Kadınlarımız için Muğla’da, Türkiye’de ilk 50 kişilik sığınma evini açtık. Kimsesiz ihtiyaç sahibi kadınlarımıza , şiddet gören kadınlarımıza sahip çıkmak için ne yapabiliriz onun derdindeyiz. Eşi çalışmayan 300 anneye çocuk bakım desteği veriyoruz, çalışan kadınlarımıza ücretsiz olarak kreş desteği veriyoruz. Ayrıca Türkiye’nin pilot bölgelerinden biri olarak 20 tane kimsesiz, öksüz, yetim yavrularımız için Sevgi Evleri kurarak, onları ev ortamında büyütmeye başladık.
Şimdi vakit tüm kadınlarımıza, gençlerimize , ihtiyaç sahiplerine dokunma vaktidir. Gün birlik beraberlik günüdür. Bu kutlu yolda Rabbim bizlere Muğla’ya hizmetkar olmayı nasip etsin inşallah.’’

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER