Gündem Gazetesi

Kökten, Bakan'dan sportif destek istedi

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Milas-Bodrum Havalimanı'nda görüşmelerde bulunarak ve Muğlalı gençlere destek istedi.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:46

Kökten, Bakandan  sportif destek istedi
AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Milas'ta ve Muğla genelinde yapılması planlanan ve yapımı devam eden spor tesisleriyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la görüştü. 
7 Haziran seçimlerinin ardından çalışmalarına söz verdiği gibi tüm hızıyla devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Milas-Bodrum Havalimanında görüşmelerde bulundu. Görüşmesinde Muğla genelinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan spor tesisleriyle ilgili görüşmelerde bulunan Milletvekili Kökten, Bakan Kılıç'tan, Muğlalı gençlere destek istedi. 
Bakan Kılıç, gençlere verdikleri önemin ve 456 yapılan hizmetlerle ortada olduğunu söyledi. 
Muğla'da ikamet eden gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve topluma daha faydalı bireyler haline gelmesinin yollarından birinin de spor olduğunu dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten; “Sporla iç içe büyüyen bir nesil daha sağlıklı ve daha bilinçli bir toplum demektir. Bu anlamda sayın bakanımızla olumlu ve faydalı bir görüşme yaptık. Söz verdiğimiz gibi Muğla için ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER