Gündem Gazetesi

Karşıyaka, Orduspor deplasmanında

PTT 1. Lig'de ikinci devrede oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Karşıyaka, yarın Orduspor'a konuk olacak

01 Şubat 2014 Cumartesi 10:23

Karşıyaka, Orduspor deplasmanında

PTT 1. Lig'de ikinci devrede oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karşıyaka, yarın Orduspor'a konuk olacak.

İkinci devreye iyi bir başlangıç yapan ve teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karşıyaka, yarın üst sıralarda bulunan Orduspor'a konuk olacak. Ordu 19 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Orduspor-Karşıyaka maçını Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Karşıyaka'da cezalı Rıdvan Şimşek yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

- Orduspor'la 24. randevu

Rakibiyle şimdiye kadar 23 kez mücadele eden Karşıyaka, bu maçlarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Rakibiyle oynadığı son 6 resmi maçta galibiyeti bulunmayan yeşil kırmızılı ekip, ligin ilk devresinde İzmir'de rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

Deplasmanda son oynadığı Adanaspor maçını 2-1 kazanan Karşıyaka, dış sahada oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Ligde iç sahada oynadığı son 2 maçını aynı skorla 2-0 kazanan Orduspor, evinde oynadığı 10 müsabakada sahadan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER