Gündem Gazetesi

Jandarmaya ateş açan 3 Hırsız yakalandı

Muğla, Aydın ve Denizli'de hayvan hırsızlığı yaptıkları ve jandarma devriyesine ateş açarak bir üstçavuşun yaralanmasına neden oldukları iddiasıyla aranan 3 kişi, Denizli'de yakalandı.

08 Aralık 2008 Pazartesi 11:17

Jandarmaya ateş açan 3 Hırsız yakalandı

Alınan bilgiye göre, Muğla'da hırsızlık yaptıktan sonra kaçarken jandarma devriyesine ateş açarak bir üstçavuşu yaraladıkları iddiasıyla aranan 3 zanlının Denizli'nin Bozkurt ilçesinde olduğu tespit edildi.
Zanlıların izini süren jandarma ekipleri, 06 BL 5845 plakalı otomobili, Bozkurt ilçesine bağlı Alikurt köyünde takibe aldı. Jandarmayı fark ederek kaçmaya çalışan N.A, N.K. ve Y.K'nın içinde bulunduğu otomobil ''dur'' ihtarına uymayınca, kovalamaca yaşandı. Jandarma ekiplerinin ateş ederek lastiklerinin patlatılması sonucu araç durduruldu.
Gözaltına alınan zanlılar, Muğla Jandarma Komutanlığına götürüldü.

- OLAY -

Muğla'nın Gazeller köyünde meydana gelen olayda, hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişinin açtığı ateş sonucu yaralanan jandarma üstçavuş, Denizli'de tedavi altına alınmış, jandarma ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlatmıştı.
Hırsızlıkla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişi ifadeleri alındıktan sonra Muğla'da sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. Kaçan 3 kişinin yakalanması için de operasyon düzenlenmişti.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER