Gündem Gazetesi

İzmirli judoculardan 10 madalya

İzmir Büyükşehir Belediyesi judocularının Uluslararası Zafer Turnuvası'nda 6 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandığı bildirildi

04 Eylül 2013 Çarşamba 09:38

İzmirli judoculardan 10 madalya

İzmir Büyükşehir Belediyesi judocularının Uluslararası Zafer Turnuvası'nda 6 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandığı bildirildi.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Ukrayna ve Özbekistan'dan sporcuların katıldığı Sakarya'daki turnuvada İzmir Büyükşehir Belediyesporlu genç judocuların 10 madalya kazandığı belirtildi.

36 kiloda Dilan Doğan, 40 kiloda Çiçek Akyüz, 48 kiloda Çiçek Tatar, 57 kiloda Ebru Uzunkaya, 63 kiloda Meltem Ayvaz ve 50 kiloda Şeyhmuz Cheikhmous altın, 36 kiloda Gizem Ercan ve 38 kiloda Batuhan Ercan gümüş, 50 kiloda İbrahim Şimşek ve 52 kiloda Habibe Vardar ise bronz madalyaya uzandı.

Altyapıda rakipsiz olduklarını belirten teknik direktör Mesut Kapan, "Bu organizasyonda 10 sporcumuz madalya kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Kulüp olarak judoda erkek ve bayan takımlarımızın geleceği emin ellerde. Onlardan büyük başarılar bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER