Gündem Gazetesi

İzmir Bulvarinn Konutları'nın tercihi DemirDöküm oldu

Düşük yakıt sarfiyatı sağlayacak sistemin verimliliğinin yüksek olacağı belirtildi

04 Eylül 2013 Çarşamba 18:33

İzmir Bulvarinn Konutları'nın tercihi DemirDöküm oldu

İzmir'de yapımı süren İzmir Bulvarinn Konutları DemirDöküm ile işbirliği yaptı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada işbirliği kapsamında İzmir Bulvarinn Konutları'nda kullanılan 800 kW'lık 8 Maxicondense duvar tipi yoğuşmalı kat kaloriferlerinin DemirDöküm'den temin edildiği bildirildi.

DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, Maxicondense duvar tipi yoğuşmalı kat kaloriferlerinin en önemli parçası olan eşanjörün farklı bir inovasyon ile su tarafının iletimi yüksek bakır malzemeden, yanmanın gerçekleştiği tarafının ise korozyona dayanıklı paslanmaz çelikten üretilmiş olduğunu belirtti.

Maxicondense ürününün düşük baca gazı sıcaklıklarında çalıştığını, böylelikle sürekli yoğuşan sistemin son derece yüksek verim değerlerine ulaştığını kaydeden Ertuna, İzmir BulvarInn Konutları'nda kullanılan 800 kW'lık 8 adet Maxicondense duvar tipi yoğuşmalı kat kaloriferlerinin, binanın ısı talebine göre 16kW'a kadar modülasyon seviyesine inebildiğini, bu özelliği sayesinde de düşük yakıt sarfiyatı sağladığını ve bu şekilde site sakinlerinin, Türkiye ekonomisinin kazandığını ifade etti.

İşbirliği kapsamında siteye yapılan ziyarete katılan Vaillant Group Türkiye Ülke Müdürü ve DemirDöküm CEO'su Dr. Axel Busch'da, DemirDöküm olarak merkezi sistem çözümlerinde de sektörün öncü firması olduklarını ve tüketicilere farklı alternatifler sunduklarını kaydetti.

Muhabir: Hüseyin Bağış
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER