Gündem Gazetesi

İki başkan 2019 seçimlerini konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, geçen dönem Göcek Belediye Başkanı aynı zamanda Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediye Meclis Üyesi Recep Şatır ile bir araya geldi.

06 Kasım 2018 Salı 12:07

İki başkan 2019 seçimlerini konuştu

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediye Meclis Üyesi Recep Şatır’ı ziyaret etti. Önceki dönem Hürriyet Mahallesi Muhtarı Adem Akboyun’un da yer aldığı toplantıda 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler konuşuldu.

Ölüdeniz ve Göcek belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları değerlendiren başkanlar, Fethiye ve bölgesine yapılabilecek projeleri de konuştular. Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Recep Şatır başkanımız ve ben beldelerimize en iyi şekilde hizmet ettik. Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Aday adaylığı sürecimde mahallelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve muhtarlarımıza ziyaretlerimi sürdürüyorum” dedi.

Açıklamasını sürdüren Yılmaz, “Fethiye’ye yeni bir heyecan getireceğiz. Çok güzel projelerimiz var. Kültür, sanat, spor ve diğer alanlarda yapacağımız etkinlerle ilçemizin sahip olduğu marka değerini arttıracağız. Şu zamana kadar yapılanlara teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha iyisini yapacağız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Fethiye’yi yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER