Gündem Gazetesi

İftar yemeği dağıtımı başladı

Huzurevi’nde iftar yemeği dağıtımı başladı

30 Haziran 2014 Pazartesi 10:52

İftar yemeği dağıtımı başladı

Son 11 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da hayırseverler, Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi aracılığıyla hergün yüzlerce kişiye iftar yemeğinin ulaştırmaya başladı. Huzurevi'ndeki bu yılın ilk iftarını daha önceleri olduğu gibi Marmaris Belediyesi verdi. Huzurevi mutfağında hazırlanan ve çorba, et yemeği, pilav ile salatadan oluşan yemek, iftar saatinden iki saat önce vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Belediye'nin CHP'li Meclis Üyeleri, bazı birim amirleri ile çalışanları, CHP İlçe Başkanı Candan Yürekli, Huzur Evi Derneği Başkanı Zehra Yüzak ve gazeteciler, Huzurevi'nin yemekhanesindeki ilk iftara katıldı.

MUTLULUK VE SAĞLIK GETİRSİN

Başkan Acar, yemeğin ardından birlikte çay içip söyleştiği gazetecilere Ramazan hakkında konuşurken şu ifadeleri kullandı: “Mübarek Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hoşgörünün, iyi niyetin, yardımlaşmanın, paylaşmanın, özellikle  sabrın bünyesinde barındığı bu özel ayı kutlayıp yaşıyoruz. Ramazan ayının ilk iftarını Marmaris Belediyesi olarak vermenin mutluluğunu ayrıca yaşıyoruz. Ben, Ramazan ayının insanlığa hayırlar getirmesini, mutluluklar getirmesini, herkese sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle İslam aleminin Ramazan'ını kutluyorum.”

Bu arada sohbete katılan Zehra Yüzak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında bir köprü görevi üstlendiklerini kaydetti. Yüzak, 400 kişiye tavuk yemeği vermek isteyenlerin 650, et yemeği vermek isteyenlerin ise 750 lirayı Huzurevi'nin Halk Bankası hesabına yatırması gerektiğini belirtti. Yüzak, talep gelmesi halinde porsiyon sayısını 600-700'e kadar çıkartabileceklerini de sözlerine ekledi. (Temel IRMAK)

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER