Gündem Gazetesi

Hasan Mengi: Mengi: Zor bir sezon

MDTO Başkanı Hasan Mengi, Marmaris turizminin, Ramazan ayı ve Dünya Futbol Şampiyonası’nın aynı döneme rastlaması sebebiyle zor bir dönem geçirdiğini söyledi.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 11:56

Hasan Mengi: Mengi: Zor bir sezon

Marmaris Deniz Ticaret Odası (MDTO), gazetecileri iftarda ağırladı. Yat Limanı’nda demirli “Kubilay Sezen” isimli 30 metrelik ahşap teknede verilen iftara MDTO’un Başkanı Hasan Mengi ile yönetim kurulu ile ilçede görev yapan 16 basın mensubu katıldı.

İftar yemeğinin ardından Başkan Hasan Mengi, gazetecilere açıklamalarda bulundu.  Hasan Mengi, “Öncelikle, bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan’ını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Değerli basın mensuplarıyla sohbeti keyifli güzel bir akşam geçirdik.   Katılımlarından dolayı, şahsım ve Odamız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Mengi bir soru üzerine, Marmaris’teki turizm sezonunu şu sözlerle değerlendirdi:  “Ben, Ramazan’ın ve Dünya Futbol Kupası’nın bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim. İkisinin aynı tarihlere denk gelmesi, sezonu oldukça olumsuz etkiledi. Allah kolaylık versin diyorum hem teknecilerimize hem otelcilerimize. Zor bir sezon olarak görüyorum. İnşallah, Dünya Kupası’ndan sonra, Ramazan’dan sonra işler açılır da açığı o şekilde kapatırlar diye düşünüyorum.” Mengi, Marmaris turizminin bahsettiği etkenlerden ne kadar etkilendiği yönündeki soruyu ise “Yüzde 30 civarında görüyorum. Gerçekten sıkıntı var” şeklinde yanıtladı. (Ender TÜRKKAN)

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER