Gündem Gazetesi

GENÇLERİMİZ DENİZİMİZE SAHİP ÇIKIYOR

Haber Merkezi

10 Ocak 2024 Çarşamba 14:36

GENÇLERİMİZ DENİZİMİZE SAHİP ÇIKIYOR

Deniztemiz-Turmepa Marmaris Şube Başkanlığı, Marmaris Bahçeşehir Koleji İle elele vererek beşinci sınıf öğrencilerine yönelik eğitim etkinliği düzenledi.

Marmaris Bahçeşehir koleji öğretmenlerinin yanı sıra 5. Sınıfa eğitim gören öğrencinin katıldığı etkinlikte, genç gönüllülere kolej toplantı salonunda slayt gösterimi eşliğinde bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi verilmiş, sohbet havasında ve Soru/Cevap şeklinde tamamlanan sunumun ardından katılımcılarla Marmaris Uzunyalı sahilinde temizlik çalışmasına geçilmiştir.

DENİZ VARSA HAYAT VAR. ALDIĞIMIZ HER İKİ NEFESTEN BİRİSİ DENİZDEN GELİYOR sloganlarıyla ve neşe içerisinde etkinliğe katılan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde yapılan etkinlikten keyif aldıklarını tebessümleriyle ifade ederek, eğitimi gerçekleştiren ve kendileriyle birlikte sahilde Plastik, Cam, Metal artıkları vb çöpleri toplayan Deniztemiz-Turmepa Marmaris Şube Başkanlığı yetkilileri Zafer Ergül ve Cahit Sarıbey’e teşekkür ettiler.

Deniztemiz-Turmepa Marmaris Şube Başkanı Zafer Ergül; benzer çalışmanın diğer okullarda da yapılabileceğinin altını çizerek, Denizlerimizin temiz tutulması ve korunması için geleceğimiz dediğimiz gençlerimizin bu konuda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi çok önemli dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER