Gündem Gazetesi

GEMAD'dan Değertaş'a ziyaret

Güney Ege Marmaris Aşçılar Dernek Başkanı Akın Öngel ve üyeleri, Demokratik Sol Parti seçim ofisinde Belediye Başkan Adayı Kenan Değertaş'ı ziyaret ettiler.

15 Mart 2009 Pazar 22:57

GEMADdan Değertaşa ziyaret

Güney Ege Marmaris Aşçılar Dernek Başkanı Akın Öngel ve üyeleri, Demokratik Sol Parti seçim ofisinde Belediye Başkan Adayı Kenan Değertaş'ı ziyaret ettiler.
GEMAD Başkanı Akın Öngel, “Derneğimizin amacı, sektörümüzü geliştirmek ve ürettiğimiz projelerle, sorunların çözümüne ortak olmak. Seçimlerde size ve ekibinize başarılar dileriz” dedi.
DSP Belediye Başkanı Kenan Değertaş, dernek üyelerinin her biriyle tek tek tanışıp, sorunlarını ve önerilerini dinledi.
Güney Ege Marmaris Aşçılar Dernek Başkanı Akın Öngel ve üyeleri Sezonun gittikçe kısalması ve kalitenin gittikçe düşmesinden şikayet eden aşçılar, “Her sezon yeniden yetişmiş eleman arıyoruz. Kalifiye elemanı Marmaris'te tutamıyoruz” dediler.
Kuracakları Eğitim Akademisi ile kalifiye eleman sorununu çözeceklerini söyleyen Değertaş, “ Artık Marmaris'te yaşayan herkesin bu şehrin sakini değil sahibi olarak sorumluluk almasının zamanı geldi. Sorunlarımız ortak o halde çözüme giden yolda da hep birlikte hareket etmeliyiz. Her defasında bunu yineliyorum çünkü bu konu çok önemli. Beni ve ekibimi diğer adaylardan ayıran en önemli fark birlikte yönetelim anlayışımızdır. Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışının da gereği budur. Mevcut yönetimle anlaşamadığımız ve ayrılığımıza sebep olan, tek adam zihniyeti, ayrımcılık ve yandaşa hizmete son vereceğiz. Sosyal adaleti sağlamak ancak şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışı ile mümkün olur. Biz yönetime geldiğimiz zaman, Marmaris'i ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda, Türkiye'de örnek teşkil edecek seviyeye taşıyacağız. Sizlerden bu desteği görmek bu inancımızı daha da pekiştiriyor. Yaptığımız ziyaretlerde ve soksak gezilerimizde vatandaşımızdan gördüğümüz destek ve ilgi ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu her seferinde bize yeniden kanıtlıyor” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER