Gündem Gazetesi

Galatasaray'ı şok eden haber!

Galatasaray, Kayserispor deplasmanından 1 puanlar dönerken önemli bir oyuncusunu kaybetti!

01 Eylül 2008 Pazartesi 20:01

Galatasarayı şok eden haber!

Galatasaray, Kayserispor deplasmanından 1 puanlar dönerken sakatlanan Barış'tan gelen haberle sarsıldı.

Lig TV'nin haberine göre; savunmanın sağ kanadında Sabri ve Uğur'un sakatlıklarından dolayı mecburen bu mevkide oynayan Barış'ın da 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken başarılı oyuncunun ilk yarıyı kapatması sarı-kırmızılıları sıkıntıya soktu.

Barış Özbek'in sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve oyuncunun Almanya'ya giderek bu bölgeden ameliyat olacağı belirtildi. Tedavinin 3 ay sürmesi bekleniyor.

Bu gelişme üzerine tenlik direktör Skibbe'nin bu mevkide uzunca bir süre İsveçli oyuncu Tobias Linderoth'a şans vermesi bekleniyor.

Öte yandan Kayserispor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında takımının oyunundan memnun olduğunu söyleyen Skibbe'nin soyunma odasına futbolcularına: “Sahada herkes başkasının bir şeyler yapmasını bekliyor. Buna bir anlam veremedim. Herkesin görevini en iyi şekilde yapması lazım. Sezon başı kampında fazla beraber olamadık ama bu mazeret olamaz” dediği öğrenildi.

Karşılaşmada yedek kalan ve durum 0-0 giderken son dakikalarda bile oyuna giremeyen Lincoln'ün sözleri işe şöyle: “Sözleşmemde her maç oynayacağım diye bir madde yok. Bu kararı yetkili kimse o verir. Mutlaka birileri yedek kalacak ve daha iyi olanlar oynayacak. Türkiye'ye bir süperstar olarak geldim. Benden beklentiler çok büyük. Belki de bunan etkilendim. Almanya'da 6 yıl oynadım burada ise 1 senedir varım. Zaman geçtikçe daha iyi alışacağıma inanıyorum.”

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER