Gündem Gazetesi

Esnafspor yerel derbiye hazır

Pazar günü saat 15:00'te, beldibi şehir stadında Armutalanspor ile karşılaşacak olan Esnafspor, hazırlıklarını tamamlayarak artık maç saatini beklemeye başladı.

23 Ekim 2008 Perşembe 23:48

Esnafspor yerel derbiye hazır

Geçen hafta Günlükbaşı spor ile yapacağı maç, karşı takım oyuncusunun vefat etmesi sonucu maçın ertelenmesi ile geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren Esnafspor, bu hafta içi hiç durmaksızın hazırlıklarına devam ederek bu yerel derbiye hazırlandı. İlk hafta Ulaspor deplasmanında alınan farklı galibi yetin verdiği moral ile bu hafta içi antremanlarını çok verimli bir şekilde yapan Esnafsporlu futbolcular, yerel derbi için çok iddialı olduklarını söylediler.

Esnafspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın ile ilişkiler sorumlusu Mehmet AYYILDIZ; Kardeş kulubümüz olan Armutalan spor ile bu hafta yapacağımız karşılaşmaya çok önem verdiklerini söyledi. Çünkü amaclarının, Beldibi stadında oynanan hiç bir maçta, puan kaybetmeden, maçları almak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta üzücü bir olay sonucunda Günlükbaşı sporda oynayan bir futbolcunun, karışmış olduğu bir kavgada vefat etmesine takım olarak çok üzüldüklerini, gencimizin ailesine ve takımına başsağlığı dileklerimizi sunduklarını belirtti.

Ayyıldız sözlerine şöyle son verdi; Armutalanspor ile bu hafta sonu saat 15:00'te beldibinde oynayacakları maça, Marmaris halkını davet ettiklerini, takımlarının maçları çok zevkli ve mücadeleli geçtiğini, bunu da halkımızın maçlarımıza gelerek orada bu duruma şahit olabileceklerini söyledi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER