Gündem Gazetesi

En güzel mekanlar seçilecek.

Bodrum'a kış aylarında daha canlı ve hareketli bir görünüm kazandırmak amacıyla Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek “En İyi Işıklandırılmış ve Süslenmiş Mekanlar Yarışması”nın başvuruları başladı.

24 Aralık 2008 Çarşamba 15:14

En güzel mekanlar seçilecek.

Başvuruların 29 Aralık'ta sona ereceği yarışmanın sonucu jüri üyelerinin değerlendirmesinin ardından Ocak ayının ilk haftasında düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.
Bodrum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “En İyi Işıklandırılmış ve Süslenmiş Mekanlar Yarışması” nın başvuruları başladı. En İyi Işıklandırılmış ve süslenmiş dış cephe, bahçe, sokak ve vitrinin seçileceği yarışmada jüri özel ödülü de verilecek.
29 Aralık'ta başvuruların sona ermesiyle aralarında mimar, peyzaj mimarı, Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde görevli öğretim üyelerinin de olacağı jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmeyle yarışma sonuçlanacak. En iyi süslenmiş mekanlar Ocak ayının ilk haftasında düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.
Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mazlum Ağan “Sadece yaz aylarında değil kış aylarında da ilçeye farklı bir güzellik ve canlılık getiren bu işletmelerin diğerlerine örnek olmasını diliyoruz. Kış aylarında mekanlarını kapatmayıp açık tutarak, özveri ile çalışan mekan sahiplerine teşekkür etmiş olacağız” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER