Gündem Gazetesi

Dereceye Giren Tenisçi Çocuklardan Başkan Ünlü’ye Ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen yaş gurupları Türkiye şampiyonasında dereceye giren Ufuk Kolejli öğrencilerinden Cemre Aka ve Emre Çakıcı, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü ziyaret ettiler.

09 Mart 2009 Pazartesi 09:42

Dereceye Giren Tenisçi Çocuklardan Başkan Ünlü’ye Ziyaret



Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen yaş gurupları Türkiye şampiyonasında dereceye giren Ufuk Kolejli öğrencilerinden Cemre Aka ve Emre Çakıcı, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü ziyaret ettiler. Ziyarette aynı zamanda Basketbol Yıldız B Milli takıma seçilen Doğuş Bilgiç ve Yıldız Basketbol B Milli Takımı Yardımcı Antrönerliğine seçilen Ceyhun Başdemir'de bulundu. Böyle başarılı sporcuların ziyaretine memnun olan Başkan Ünlü, sporcuları tebrik ederek, bu başarılarının tüm yaşamlarında olmasını diledi.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Tenis Şampiyonasında, Armutalan Ufuk Kolejli öğrencilerinden Cemre Aka 9 yaş bayanlarda 3., Emre Çakıcı 11 yaş erkeklerde 2. olarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarılarını Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ile paylaşmak için ziyaretine geldiler. Ayrıca ziyarette Basketbol Yıldız B Milli Takıma seçilen Doğuş Bilgiç ve Yıldız Basketbol B Milli Takımı Yardımcı Antrenörlüğüne seçilen Ceyhun Başdemir'de bulundu.
Başarılı sporcuların ziyaretine gelmesine sevinen Başkan Ünlü yaptığı açıklamada, “ Biz Armutalan Belediyesi olarak spora ve sporculara çok önem verdik. Özelliklede çocukların spor yapmasına. Şu anda klüpümüzde yaklaşık olarak 250 kadar çocuğumuz spor yapıyor. Bu durumda bizi mutlu ediyor.
Şu anda da iki çocuğumuz ulusal bir başarı kazandı. Bir gencimiz milli takıma çağrıldı, bir antrenörümüzde milli takım antrenörlüğüne seçildi. Bu durum beni, ailelerini ve eğitmenlerini gururlandırdı. Hepsini bu başarılarından dolayı tebrik edip, bu başarılarının tüm yaşamları boyunca devam etmesini diliyorum.” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Muhammet Ünlü başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER