Gündem Gazetesi

Değişim ve gelişim için buradayız

Yerel seçimlerde AK Parti'nin Marmaris Belediye Başkan adayının, İngiltere'nin Marmaris Fahri Konsolosu Doğan Tugay olduğu açıklandı.

25 Ocak 2009 Pazar 18:53

Değişim ve gelişim için buradayız

Ankara'dan Marmaris'e dönen Doğan Tugay'ı bazı partililer ve yakın dostları Marmaris'e gelmeden Taşhan Mevkii'nde yüze yakın araç konvoyu ile karşıladılar. Tugay ve partililer açıklama yapmak üzere parti binasına geçtiler.
Parti binasında düzenlenen ve çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında konuşan Mete, ''Partimizden aday adayı olan diğer 3 üç arkadaşımıza aday belirleme sürecinde göstermiş oldukları davranış ve dik duruşlarından dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Genel merkezimiz aday belirlemede Marmaris gibi çok önem verdiği yerlerde en sona bıraktı. Teşkilat yoklamasını yaptı, halk anketleri yaptı, yöremizdeki milletvekilleriyle görüştü ve sonunda Sayın Doğan Tugay isminde karar verdi'' dedi. İlçe binasında yapılan toplantıda diğer 3 aday adaylarının katılmaması partide ayrılıkların yaşanabileceği havası estirdi.

Marmaris'e barış, huzur, güven, sevgi ve bunların sonucu da refah getirmek için göreve talip olduklarını ifade eden Tugay, ''Marmaris'in şuanda özlem ve ihtiyaç duyduğu'' bu beş ana madde üzerinde yoğunlaştırdıklarını söyledi.
Tugay, ''Oluşturacağımız meclis ve sivil toplum örgütleri, üniversitemiz, basın kuruluşları, halkımızla beraber alacağımız kararlarla Marmaris'i marka kent yapmaya yönelik projeler üreteceğimiz. Biz bugüne kadar herkesin söylediği olağan şeyleri söylemeyeceğiz, halkımızın bunu iyi anlaması gerekiyor. Halkımıza daha çok refahı, daha çok huzuru ve güveni nasıl getirebileceğimiz konusundaki projeleri sunacağız' Sloganımızda; değişim ve gelişim olgusundan yola çıkarak huzur içinde yaşayan kent olmalıdır. ' diye konuştu.
Marmaris Belediye Başkan Adayı Tugay'ın, fahri konsolosluk görevini sürdüreceği kaydedildi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER