Gündem Gazetesi

Çocuklar şenlendi, şenlendirdi

Marmaris'teki bazı özel kurumların düzenlediği kutlamalar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ayrı bir renk kattı. Marmaris Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Marmaris Komedi Tiyatrosu'nun (MASKOT) “Çocuk Şenliği” adı altında ger

24 Nisan 2009 Cuma 17:11

Çocuklar şenlendi, şenlendirdi

MASKOT' tarafından organize edilen ve Karacan Point Center İş Merkezi'nin önünde yapılan şenlik kapsamında, çocuklar, hünerlerini büyüklerine sergiledi. Şiirler, şarkılar söyledi, halk oyunları, dans gösterileri yapan çocuklar büyük alkış aldı.

AT KUYRUĞU!
Bu arada, 3 saat süren şenlik sırasında dondurma hediye edilen çocuklardan isteyenler ata bindirildi. İki atın üzerinde yaklaşık 1 dakikalık yolculuk yapmak isteyen çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu. Şenlik boyunca çocukların yüzünden gülücükler, büyüklere gelecek için ümit veren bakışlar eksik olmadı.
AMFİ' DE ÖZEL ŞENLİK
Marmaris Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin düzenlediği şenlik ise Amfi Tiyatro'da gerçekleşti. 500'ü aşkın kişinin izlediği şenlikte, merkezde eğitim gören öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Her gösterinin sadrından tiyatroda alkış tufanı koptu. Şenliğin sonunda ise seyirciler, veliler ve merkezin yönetici ile öğretmenleri, öğrencilerle birlikte, hareketli şarkılar eşliğinde dans edip göbek attı.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER