Gündem Gazetesi

Çocuk bayramı tüm ilçede coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Marmaris'te coşkuyla kutlandı.

23 Nisan 2009 Perşembe 20:30

Çocuk bayramı tüm ilçede coşkuyla kutlandı

İlçedeki ilk resmi tören, sabah saat 08.45'te Atatürk Meydan'nıda yapıldı. Kaymakam Serdar Polat, Belediye Başkanı Ali Acar ve Aksaz Deniz Üs Komutanı Tümamiral Yalçın Kavukçuoğlu'nun da hazır bulunduğu törende, Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. İkinci resmi tören ise ilçe satdında saat 10.00'da başladı.


Kaymakam Polat, Belediye Başkanı Acar ve Tümamiral Yalçın Kavukçuoğlu'nun stattakileri selamlaması, İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından başlayan törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı, çocuklar şiirler okudu. 23 Nisan konulu şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren ilköğretim öğrencilerine plaketleri verildi.



Daha sonra öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. törende, en büyük ilgiyi çeken, anasıfı ve anaokulu öğrencileri oldu. Ellerinde Türk Bayraklı ve üzerinde 'Atam izindeyiz' yazan Atatürk posterli balonlar taşıyan, kırmızı-beyaz kıyafetli yüzlerce minik çocuk, tören boyunca, birbirinden renkli görüntüler oluşturdu.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER