Gündem Gazetesi

CHP Kadın Kolları Acar'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları üyeleri Belediye Başkanı Ali Acar'ı ziyaret etti. Bugün gerçekleşen ziyarete Kadın Kolları Başkanı Semahat Ustabaş ve yönetim kurulu üyeleri de dahil 20 kişi katıldı.

09 Nisan 2009 Perşembe 13:27

CHP Kadın Kolları Acarı ziyaret etti

Başkan Acar kalabalık topluluk karşısında duygularını “Bugüne kadar beni en çok memnun eden ziyaretlerden bir tanesi” şeklinde ifade ederken, 2009 yerel seçimlerden zaferle çıkmalarının en büyük nedenlerinden birinin CHP'li bayan üyelerin özverili çalışmaları olduğunu söyledi.

Kadınların gece gündüz demeden, durmaksızın çalıştıklarını belirten Başkan Acar, hepsine bir kez daha teşekkür etti. Tüm üyeler adına konuşan Kadın Kolları başkanı Semahat Ustabaş da Başkan Acar'ın dik duruşunun ve kendine olan güveninin, kendilerine daha çok çalışma hırsı aşıladığını vurgulayan Ustabaş, şunları söyledi “Her üyemiz gerçekten büyük bir özveriyle çalıştı. Bu ne parayla ne de pulla ölçülebilir. Özellikle Başkanımızın eşi Sevgi Hanım da bize büyük moral verdi, her zaman yanımızda oldu. Kendisine de çok teşekkür ederiz.” Ziyaret sonunda Semahat Ustabaş, Başkan Acar'a savarowski taşlarla işlenmiş Atatürk portresi hediye etti.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER