Gündem Gazetesi

Çalış’a sahip çıkılmasını istiyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Çalış bölgesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

17 Ekim 2018 Çarşamba 14:05

Çalış’a sahip çıkılmasını istiyorlar

Bölge esnafının taleplerini dinleyen Yılmaz, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı

 

İlk olarak Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetici ve üyeleri ile sohbet eden CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz daha sonra bölge esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu. Gözde turizm merkezleri arasında yer alan Çalış’ın tanıtımına daha da önem verileceğinin altını çizen Yılmaz, mevcut sorunları en kısa sürede çözeceklerinin sözünü verdi.

 

Ziyaret hakkında açıklama yapan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Seçim çalışmaları kapsamında Çalış’ta hizmet veren esnafımızı ziyaret ettik. Hayırlı işler dileğinde bulunup, sezonun değerlendirmesini yaptık. Gayet iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ettiler. Bunun yanında birkaç sorun iletildi. Belediye başkanı seçildiğimiz takdirde en kısa sürede bunları çözeceğiz. Tanıtıma önem verip, Çalış’ı daha üst noktalara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Esnaflar ve kooperatif yöneticileri Çalış’a sahip çıkılmasını istiyor” diyen Yılmaz, “Biz bu konuda gereken neyse yapacağız. Sorunları çözüp, tanıtımlar yapacağız. Çalış, Fethiye ve ülkemiz için önemli bir değer. Yapacağımız etkinlik ve festivallere uluslararası katılım sağlayacağız. Teleferik projesinin tamamlanmasına az bir süre kaldı. Bu proje ilçe turizmimize artı değer katacak. Bu sayede turizm sezonu 12 aya ya da Kasım ayı sonuna kadar uzatmış olacağız. Böylelikle esnafımızın geliri artacak ve istihdama önemli bir katkısı olacak” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER