Gündem Gazetesi

Çağlar Teknoloji’den belediye hakkında suç duyurusu

Çağlar Teknoloji'nin sahibi Kenan Değertaş, Ulusal Egemenlik Cad. no:78 deki işyerinde bulunan teknoloji mağazalarının, 16 Nisan'da Marmaris Belediye Başkanlığınca mühürlenmesi hakkında bir basın açıklaması yayımladı. Değertaş açıklamasında, imara uygun o

04 Mayıs 2009 Pazartesi 17:36

Çağlar Teknoloji’den belediye hakkında suç duyurusu

İşyerlerinin imara aykırı bir durumu olmadığı halde mühürlendiğini iddia eden Kenan Değertaş, durumun, hizmetlerini aksatıp, abonelerini mağdur ettiğini ifade ederek “Önceden bildirimde bulunmadan, zalimce yapılan bu uygulamayı kınıyoruz” sözlerini kullandı.
Belediye hakkında Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını da belirten Değertaş, açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla İdare Mahkemesi Başkanlığının verdiği yürütmeyi durdurma kararını uygulamadığı gibi ayrıca keyfi uygulamayla ikinci bir mühürleme yaparak suç işlemiştir. Belediye Başkanlığına, yürütmeyi durdurma kararıyla birlikte mührün kaldırılması için başvuru yapılmış ancak; sonuç alınamayınca Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.”
Mühür işleminin Belediye Başkanlığına aday olduğum 29.Mart.2009 seçimlerinden hemen sonra gerçekleşmesini 'manidar' bulduğunu da kaydeden Değertaş, açıklamasını şöyle bitirdi:
“Bu yönetim anlayışı Marmaris'e yalnızca zarar vermektedir. Marmaris Belediye Başkanlığı kin duyma, öç alma makamı değildir. Marmaris halkı bu yönetimi bunun için değil Marmaris'e hizmet için seçmiştir. Bu nedenle de Belediye Başkanlığı halkın barış ve huzuru için öncü olmalı; gerilim yaratmaya, keyfi uygulamalara son verilmelidir.”

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER