Gündem Gazetesi

Bir ay sonra askere gidecekti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 2 ay sonra askere gideceği öğrenilen amatör futbolcu bıçaklanarak öldürüldü.

18 Ekim 2008 Cumartesi 21:01

Bir ay sonra askere gidecekti

Alınan bilgiye göre, Muğla Amatör küme takımlarından Günlükbaşıspor'da futbol oynayan Suat Cantimur (20) ile M.H (22) arasında, Yeni Mahalle Meydanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda, boynundan yaralanan Cantimur, Acil Servis ekiplerince Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Cantimur'un yakınları ve takım arkadaşlarını, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Polis ekiplerince gözaltına alınan M.H'nın sorgusunun sürdürüldüğü bildirildi.

Suat Cantimur'un cenazesi Fethiye Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından yakınları ve futbolcu arkadaşları tarafından teslim alındı. Tabutuna futbol oynadığı takımın bayrağı sarılan Cantimur'un cenazesi Çanakkale'nin Ezine ilçesine gönderildi.

Günlükbaşıspor İkinci Başkanı Orçun Günay, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ve genç bir futbolcularını kaybetmenin üzüntüsünün yaşadıklarını belirterek, ''Bu hafta oynayacağımız maçın iptalini istedik. Ailesine ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz'' dedi.

Amatör futbolcu Cantimur'un 2 ay sonra askere gideceği öğrenildi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER