Gündem Gazetesi

Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı

Başkent deplasmanında Gençlerbirliği karşısına yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile ilk maçına çıkan Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nın suni çimlerine alışabilmek için 3 gün önceden başkente gelen siyah-beyazlı ekip, karşı

19 Ekim 2008 Pazar 19:35

Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı

TURKCELL SÜPER LİG'DE 7. HAFTA


ANKARA - Turkcell Süper Lig'de 7. haftaya oynanan 4 karşılaşma ile devam edildi.


Başkent deplasmanında Gençlerbirliği karşısına yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile ilk maçına çıkan Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nın suni çimlerine alışabilmek için 3 gün önceden başkente gelen siyah-beyazlı ekip, karşılaşmaya hızlı başladı. Maçın henüz 3. dakikasında Tello ile öne geçen Beşiktaş, 11. dakikada Sivok ve 37. dakikada Nobre'nin attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
Mücadelenin ikinci bölümünde ev sahibi ekip farkı azaltmak için tüm hatlarıyla Beşiktaş kalesine yüklendi. Kırmızı-siyahlı ekip, 62. dakikada Kahe'nin penaltıdan attığı golle skoru 3-1 yaptı.

Maçın son bölümlerinde sahadaki gerginlik artarken Gençlerbirliği'nden Ergün, 90+1. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş yeni hocası Denizli ile çıktığı iilk maçta sahadan 3-1 galip ayrıldı.


Günün diğer karşılaşmalarında ise Sivasspor Ankaragücü'nü 3-0'la geçerken, Gaziantepspor evinde Konyaspor'a 1-0 yenilerek sezonun ikinci mağlubiyetini aldı. Ankaraspor ise deplasmanda zorlu rakibi Kayserispor'u 2-1 yenmeyi bildi.


Turkcell Süper Lig'de 7. hafta Galatasaray-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER