Gündem Gazetesi

Başkan Ünlü'ye teşekkür.

Armutalan Belediyesi Kedi Kısırlaştırma ve Bakım Evinin sorumluluğunu yapan İskoçya vatandaşı Jeannie Thirkill tarafından organize edilen ve hayvanların bakımı için bağış toplanan gecede, hayvan severler Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'ye teşekkü

20 Aralık 2008 Cumartesi 09:49

Başkan Ünlüye teşekkür.

           Jeannie Thirkill tarafından düzenlenen geceye yaklaşık olarak 50 kadar hayvan sever katıldı. Gecede hayvanların bakımı için kitap satışı ve eşya piyangosu yapıldıktan sonra katılımcılara kabare gösterisi yapıldı. Düzenlenen bu gece hakkında açıklama yapan Kedi Annesi Jeannie Thirkill, “Ben ve hayvan sever dostlarım uzun yıllardır sokak hayvanlarının bakımını ve korumasını yapıyoruz. Ama hayvanların bakımı masraflı olduğu için paraya ihtiyacımız var. Bu yüzden bu geceyi düzenleyerek hayvanlar için para toplayacağız. Ayrıca Bu zamana kadar desteğini esirgemeyen Başkan Muhammet Ünlü ve Eşi Şennur Ünlü'ye teşekkür etmek istedik.” dedi.
Gecede Jeannie Thirkill ve hayvan severler Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve Eşi Şennur Ünlü'yü bu zamana kadar verdikleri destekten dolayın sahneye davet ederek teşekkür ettiler. Teşekkürde bir konuşma yapan Başkan Ünlü, “ Biz bu zamana kadar hayvanlar için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar sokak hayvanları için yılda iki kere kısırlaştırma kampanyaları düzenledik. Yine hayvanların korunması hakkında halkımızı bilinçlendirmek için afiş broşür kampanyaları düzenledi. Mezar Gediği mevkisindeki kedi barınağına her türlü desteğimizi verdik. Şu anda barınağın sahibi olan vakıf bu yeri bize verdi. Bundan sonra hayvanların bakımı ve kısırlaştırılması konusunda daha fazla katkı vereceğiz. Sonuçta hayvanların bizim gibi kendilerini ifade etme yöntemleri yok. Bu yüzden benim isteğim herkesin hayvanlara daha duyarlı olmaları.” dedi.


Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER