Gündem Gazetesi

Başkan mı Vali mi?

MARTAB'ın Başkanı, biri atanmış diğeri seçilmiş iki adaydan biri olacak

28 Mayıs 2009 Perşembe 11:28

Başkan mı Vali mi?

Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği'nin (MARTAB) Başkanlık seçimi yarın yapılacak. Başkanlık için, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile Muğla Valisi Ahmet Altıparmak yarışacak.

BİR İLK OLACAK
Grand Paşa Otel'de yarın saat 16.00'da başlayacak seçim heyecanı, atanmış ve seçilmiş liderlerin başkanlık için karşı karşıya gelmesi açısından bölgemizde, bekli de Türkiye'de bir ilkin yaşanmasına sebep olacak. MARTAB'ın belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, köy muhtarları ve turizm sektörü temsilcilerinden oluşan 83 kişilik meclisinin oyları, Vali Ahmet Altıparmak'ın mı yoksa Ali Acar'ın mı başkan olacağını belirleyecek.

'ACAR AVANTAJLI'
MARTAB'ın itiraz üzerine yenilenen son kongresini 78'e 36 gibi açık oy farkıyla kazanan Güney Ege Otelciler Birliği Başkanı İlhan Açıkgöz'ün desteklediği mavi listedeki üyelerin meclise girmesi, kulislerde 'Ali Acar'a avantaj sağlayacağı' şeklinde değerlendiriliyor. Çünkü, İlhan Açıkgöz ve ekibinin Başkan Acar'a destek vereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak her ne kadar Başkan Acar daha avantajlı gözükse de Vali Altıparmak'ın da şansının bulunduğu vurgulanıyor. (Marmaris GÜNDEM)

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER