Gündem Gazetesi

Başkan Ali Acar’ın 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Ali Acar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Nisan 2014 Çarşamba 10:50

Başkan Ali Acar’ın 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Başkan Acar mesajında şöyle dedi: "Ülkemizde ilk olarak 1906 yılında kutlanan ve o tarihten günümüze kadar üzücü olaylarında yaşandığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı tüm dünyada kutlanmaktadır. Ülkelerin gelişmesinde ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan işçi kardeşlerimizin hak arayışlarının mücadelesini simgesi 1 Mayıs’tır.

Çalışmak ve aileye ekmek götürmek kutsal bir duygudur. Ne mutlu ki, işçi ve emekçi kardeşlerimiz bu duyguyu yaşadıkları gibi çalıştıkları alanda da topluma hizmet ederek kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. İlçemizde de temizlik hizmetinden, yol yapımına, parklar, oyun alanları, içme suyu, toplu taşıma, alt yapı hizmetleri ve birçok alanda işçilerimizin emekleri vardır.

Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyor, yaptıkları hizmete karşılık maddi bir tutarın yeterli gelmeyeceğine olan inancımla tüm emekçilerimize saygı ve şükran duygularımı sunarım".

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER