Gündem Gazetesi

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 83. yılı

Denizli Belediye Başkanı Zolan: "Ulu Önder Atatürk'ün öğretileri doğrultusunda bizler de var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz

03 Şubat 2014 Pazartesi 16:03

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 83. yılı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün öğretileri doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi.

Zolan, Ulu Önder Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 83. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Milli Mücadelenin kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizlililerle buluşmasının bugün gerçekleştirdiğini ifade etti.

İzmir'in işgalinin ardından 4 saat sonra Denizli'de ilk protesto mitinginin düzenlendiğini ve Milli Mücadele ateşinin yüreklerde hissedildiğini belirten Zolan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"4 Şubat 1931'de Denizli Atatürk'ü ağırlamanın haklı gururunu yaşadı, biz de aynı heyecanla o gururu yaşıyoruz. O dönemin kahramanlarının torunları olarak bizler de bu mutlu ve onurlu günün hissettirdikleri ile bir kez daha Ulu Önder Atatürk'ü minnetle anıyoruz. Alınan kararları yerinde görmenin önemli olduğunu, kısıtlı imkanlarla yurdun her yerine ulaşmayı, halkın sorunlarını halktan dinlemeyi prensip edinen Ulu Önder Atatürk'ün öğretileri doğrultusunda bizler de var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz."

Muhabir: İbrahim Süzer
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER