Gündem Gazetesi

Armutalan Ramazan Bayramına Hazır

Armutalan'da bulunan parklar, yollar, caddeler ve mezarlık temizlenerek Ramazan Bayramına hazır hale getirildi. Şu anda temizlenmemiş yer kalmadı. Armutalan Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bütün parkları, sokakları ve caddeleri, yeşil alan

27 Eylül 2008 Cumartesi 20:16

Armutalan Ramazan Bayramına Hazır

Armutalan'da bulunan parklar, yollar, caddeler ve mezarlık temizlenerek Ramazan Bayramına hazır hale getirildi. Şu anda temizlenmemiş yer kalmadı. Armutalan Belediyesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bütün parkları, sokakları ve caddeleri, yeşil alanları ve şehir mezarlığını temizlediklerini belirterek, normal zamanlarda Armutalan'ın temizliğinin yapıldığını ama dini bayramlarda bu temizliğe daha fazla önem verdiklerini söylediler.

Dini bayramlarımızdan olan Ramazan Bayramı, dostluk ve kardeşliğin arttığı, mezarlık ve akraba ziyaretlerinin yapıldığı bir gün. Bu nedenden dolayı Armutalan'ın her yerinin temizliği yapılarak gelecek bayrama ve bölgemize gelecek konuklara hazır hale getirildi. Yapılan bu temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Armutalan Belediyesi yetkilileri şehrin Ramazan Bayramına hazır olduğunu belirterek, “ Armutalan Ramazan Bayramına hazır. Şu anda cadde ve sokakların temizliğini yaptık, kaldırımlara sarkan ağaçları budadık, çocuklarımızın oynadığı yeşil alan ve parkları temizleyip bakımını yaptık. Bu bayramda en çok ziyaret edilen şehir mezarlığımızın temizliğini yaparak boş alanlara çiçekler diktik. Biz bu tür çalışmalarımızı normal zamanlarda da yapıyoruz ama dini bayramlarımızın ayrı bir önemi var. Bu bayramda uzakta olanlar akrabalarını ziyaret ediyor, mezarlıklar ziyaret ediliyor, tatil olduğu için çocuklarımız parklarda oynuyor. Bizde bunu düşünerek tüm Armutalan'ı temizleyip bayrama hazır hale getirdik.” bilgisini verdiler.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER