Gündem Gazetesi

Areena’da yine ‘mühürlü’ konser

Sadece Marmaris'in değil Türkiye'nin en büyük gece kulüplerinden biri olan “Arena”da, Pop müziğin ünlü yıldızı Tuğba Özerk'in sahne alacağı Cuma akşamı yine mühür krizi yaşandı.

25 Nisan 2009 Cumartesi 17:40

Areena’da yine ‘mühürlü’ konser

Marmaris Belediyesi ekipleri, Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun istediği projeyi hazırlamadığı gerekçesiyle daha önce de gerçekleştirdikleri, ancak her defasında sökülen mühürlerin bir yenisini daha diskonun kapısına astı. Mührün sökülmesinin ardından açılan işletmede aynı gece Tuğba Özerk sahne aldı. “Arena” yetkilileri, haksız yere ve yasal dayanağı olmadığını savunduğu mühürleme nedeniyle belediyeyi, belediye yetkilileri de “mühür fekti” yaptıkları gerekçesiyle işletme hakkında savcılığa suç duyurusunda yapacaklarını ifade etti.


Tuğba Özerk de sökük mühürlü kapının arkasında gece 01.30'da sahneye çıktı. Bir saat boyunca sevilen hareketli şarkıları seslendirerek, diskoda bulunan yüzlerce kişiyi coşturan Tuğba Özerk, yeni albümünün 25 Mayıs'ta piyasaya çıkacağını söyledi. Tuğba Özerk, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “İki yıl aradan sonra yeni albümümle bomba gibi geliyorum. 2009 yazına, yeni albümümdeki şarkılar damgasını vuracak” dedi

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER