Gündem Gazetesi

Aragones'in yerine Lucescu mu?

Teknik direktör Aragones yönetiminde lige son 20 yılın en kötü başlangıcını yapan F.Bahçe'de, kapalı kapılar ardında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

20 Eylül 2008 Cumartesi 12:44

Aragonesin yerine Lucescu mu?

Ligdeki ilk üç maçının sadece birini kazanıp ikisini kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde ise Porto'ya son derece etkisiz bir futbolla mağlup olan F.Bahçe'de, Aragones'in "Tamamen hazır hale gelmemiz 4-5 ayı bulur" demesi yönetimde şok etkisi yaptı.

Yöneticilerin "4-5 ay beklemek demek bu yılın kaybedilmesi anlamına gelir. Bu kadar bekleme lüksümüz yok. Acilen çözüm bulmalıyız aksi halde ligde de Avrupa'da da hiçbir şey yapamayız" diyerek kolları sıvadıkları öğrenildi.

Ocakta operasyon var

F.Bahçe'nin ocak ayı operasyonu için şimdiden harekete geçtiği ve Shakhtar Donetsk'in başarılı teknik direktörü Mircea Lucescu ile temas kurduğu kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş-Shakhtar Donetsk özel maçı için geldiği İstanbul'da, Ukrayna'daki Onkoloji Enstitüsü Lösemili Çocuklar Vakfı'na kendisinin isteği üzerine, bağış yaptığı için F.Bahçe'ye özel olarak teşekkür eden Lucescu'nun, sarı-lacivertli ekibi çalıştırmaya hazır olduğu belirtildi. Shakhtar ile sözleşmesi ocak ayında bitecek olan Rumen teknik direktörün, Aragones'ten çok daha düşük bir rakama imza atacağı da sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Del Bosque gibi olmasın

Kötü sonuçların devam etmesi durumunda Aragones ile ocak ayında yolları ayırmayı planlayan F.Bahçe'yi en çok düşündüren konu ise İspanyol hocanın sözleşmesindeki tazminat maddesi. Aragones'e, 6 aydan önce gönderilmesi durumunda tüm alacaklarının yanı sıra 6 milyon euro da fesih tazminatı ödeyecek olan F.Bahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla önce masada anlaşmaya çalışacak. İkinci bir Del Bosque vakası yaşanmasından çekinen sarılacivertli kulüp, anlaşma sağlanamaması ve kötü sonuçların devam etmesi halinde ise tazminat ödemeyi göze alarak Aragones'i gönderecek ve Lucescu'yu takımın başına getirecek.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER