Gündem Gazetesi

Anneler Kulübü’nden örnek davranış

Anneler Kulübü, 23 Nisan Çocuk kıyafetleri kermesinden elde ettiği 902.- TL yi Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Marmaris Şubesi'ne bağışladı. Bağışlanan paranın, vakfın, Muğla Üniversitesi'nde okuttuğu burslu öğrenciler için harcanacağı açıklandı.

01 Mayıs 2009 Cuma 11:43

Anneler Kulübü’nden örnek davranış

Çağın Berme'nin kurcusu olduğu Anneler Kulübü, 23 Nisan'da Netsel Marina'da kermes düzenlemişti. Kulüp, kermesten elde ettiği 902 TL'lik geliri, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Marmaris Şubesi'ne bağışlamayı kararlaştırdı. Çağın Berme, söz konusu parayı dün öğlen saatlerinde gittiği Vakıf Şubesi'nin Başkanı Yasemin Tümer'e teslim etti. Şube gönüllüleri de kendilerinde bağışta bulunan Çağın Berme'yi misafir edip, çay ve kendi elleriyle hazırladıkları pastaları ikram etti. Berme, ileride de kermesler düzenleyip, elde edecekleri geliri, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan kurumlara bağışlamayı planladıklarını söyledi.
Yasemin Tümer de, “Anneler fedakar olur. Anneler Kulübü'nün bu davranışı da buna en güzel örneklerden biri. Kendilerini bu duyarlılıklarından ötürür kutluyoruz” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER