Gündem Gazetesi

Anasınıfı Öğrencilerden Muhammet Ünlü’ye Ziyaret

Evren Paşa İlköğretim Okulu Hazırlık Sınıfından toplam 18 öğrenci Armutalan Belediyesine gelerek, belediye çalışmaları hakkında bilgi alıp, Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'nün görev ve yetkilerini öğrendiler

07 Kasım 2008 Cuma 11:48

Anasınıfı Öğrencilerden Muhammet Ünlü’ye Ziyaret

Ziyarette başkan Ünlü, ne gibi görevlerinin ve yetkisinin olduğunu çocuklara anlattı. Evren Paşa İlköğretim Okulu Hazırlık A Sınıfı çocukları Armutalan Belediyesine yaptıkları ziyarette ilk olarak belediye birimlerini gezerek, hangi bölümün ne iş yapıyor bilgisini aldılar. Daha sonra Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette çocuklar 6 yaşında olmasına rağmen başkanlık zormu?, istediğiniz işleri yapabiliyor musunuz, 23 Nisan güzel bir günmüdür?, tatil yapabiliyor musunuz? gibi çok ilginç sorular sordular.

Başkan Ünlü'de çocukların bu sorularına çocukların anlayacağı dilde anlattı. Belediye çalışmaları hakkında hakkın da bilgi vererek, “Evren Paşa İlköğretim Okulu Ana Sınıfından öğrenciler Belediyemize ziyarete geldiler. Belediye çalışmaları hakkında bizde çocuklarımıza bilgi verdik. 6 yaşında olmalarına rağmen, yaşlarından beklenmeyen ilginç sorular sordular. Bende onların anlayabileceği şekilde soruları cevaplandırdım. Zaten şimdi çocuklarımız daha bilinçli yetişiyor.” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER