Gündem Gazetesi

Amacımız okuma heveslerini artırmak

Marmaris Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte Marmaris'te bulunan yardıma muhtaç olan ilkokul öğrencilerine kırtasiye seti hediye ediyor.

18 Eylül 2008 Perşembe 12:21

Amacımız okuma heveslerini artırmak

Üç buçuk yıldır bu yardımı yaptıklarını söyleyen Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan “Yaptıklarımız eğitim içindir. Amacımız ilköğretim öğrencileri yardım ederek onların okuma heveslerini artırmak içindir” dedi.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan Ticaret Odasında basın açıklaması yaparak Marmaris'te yardıma ihtiyacı olan ilköğretim öğrencilerine kırtasiye yardımı yapacaklarını açıkladı. Geçen yıl 600 öğrenciye yardım ettiklerini söyleyen Karacan “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bu yıl 22 ilköğretim okulundan tespit edilen 800 öğrenciye yardım edeceğiz. Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonomi zor dönemden geçiyor. İçinde okuma ülkesi olan öğrencilere elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Yardımlarımızı ilköğretim öğrencilerine yaparak eğitimin temelini desteklemeye çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin okuma heveslerini artırmaktır. Üç buçuk yıldır bu yardımları yapıyoruz. Yardımları okulların durumuna ve öğrenci sayılarına göre yapıyoruz. Kırtasiye paketinin içinde ilköğretim öğrencisinin eğitim yaşamında ihtiyaç duyacağı her şey var” dedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER