Gündem Gazetesi

Ahmet Yılmaz Anayurt gazetesinde marmaris

Merkezi Ankara'da bulunan ve ulusal yayın yapan Anayurt Gazetesi'nin Marmaris temsilciliği Ahmet Yılmaz'a verildi. Gazetenin abone dağıtımına önceki gün başlandı.

20 Şubat 2009 Cuma 10:58

Ahmet Yılmaz Anayurt gazetesinde marmaris

Bayilerde de satılan gazetenin Marmaris Temsilcisi Ahmet Yılmaz, daha önce bir başka gazetenin temsilciliğini yaptığını da hatırlatarak şunları söyledi: “Yaklaşık sekiz aydır Ortadoğu Gazetesi'nin temsilciliğini yürütmekteydim. Fakat bazı koltuk sevdalıları ve seçim öncesi yer kapma yarışında olan kişiler, yalan beyanlarda bulundukları için gazete ile ilişkimi kestim. Şahsıma yapılan bu haksızlıklara elbet yargı önünde bir cevabım olacaktır, bunu da yerel seçimler sonrasına bıraktım. Bazı şeyler bu kadar kolay olmamalı. Beni şikayet eden şahsın resmini gazeteye koydurmadım, diye ahlak dışı sözlerle insan karalayanların asıl niyetinin ne olduğunu herkes biliyor”
Yılmaz, Türk Milliyetçiliğine, bundan böyle Anayurt Gazetesi vasıtasıyla hizmet edeceğini sözlerine ekledi. Önümüzdeki günlerde de Marmaris'te Anayurt gazetesinin daha geniş okuyucu kitlesine ulaşması için bir çalışma başlattığını söyledi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER