Gündem Gazetesi

AFSİAD'ın yönetimi kurulu başkanı, Şehitoğlu oldu

(Fotoğraflı)

30 Ocak 2014 Perşembe 16:48

AFSİAD'ın yönetimi kurulu başkanı, Şehitoğlu oldu

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AFSİAD) yeni yönetim kurulu başkanı Hüseyin Şehitoğlu, oldu.

Afyonkarahisar'da tek liste ve açık oylamayla yapılan AFSİAD genel kurulda, Şehitoğlu, AFSİAD'ın 6. başkanı oldu.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, genel kurulda yaptığı konuşmada, AFSİAD'ın hiçbir zaman, hiçbir başkan döneminde ilkelerinden vazgeçmediğini ifade etti.

Derneğin en büyük ilkesinin üyelerinin düşüncesi, siyasi görüşleri ne olursa olsun sadece ve sadece Afyonkarahisar'a hizmet etmek olduğuna dikkati çeken Serteser, şöyle konuştu:

"Bu çok önemli bir özelliktir. Bundan önceki yönetimlere bakın hep değişik siyasi görüşten insanlar bir arada olmuşlar. Tek bir amaç için çalışmışlardır. Bence Afyonkarahisar'ın da Türkiye'nin de böyle bir birlikteliğe çok fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çok daha artan üyelerle AFSİAD'ın, kentin en güçlü işadamları derneklerinden bir tanesi olmaya ve Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğine inanıyorum. AFSİAD ile her zaman gurur duydum ve bundan sonra da gurur duymaya devam edeceğim."

Şehitoğlu ise sanayici ve işadamları olarak Afyonkarahisar'a kazandırılabilecek çok şey olduğunu vurguladı.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri, Metin İplikçioğlu, Kadir Sayın, Adnan Demirel, Akif İşbilir, Kamil Ayvalı, Muammer Türker, Oktay Okay, Yücel Albay, Abdurrahman Alp, Ramazan Avcı'dan oluştu.

Muhabir: Ali Kemal Akan
Yayınlayan: Deniz Açık

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER