Gündem Gazetesi

Adnan Menderes Caddesi düzenleniyor

Armutalan'ın en işlek caddesi olan Adnan Menderes Caddesinin düzenlemesine başlandı.

23 Ekim 2008 Perşembe 23:41

Adnan Menderes Caddesi düzenleniyor

Şu anda kazı işlemi yapılan caddenin 250 metrelik kısmı olan Kervansaray Restoran'dan Epik Aparta kadar olan yer yapılıyor. Kapanan bu yol için alternatif yollar belirlenerek trafiğin sağlıklı olarak yürütülmesi sağlanıyor. Başlanan çalışma hakkında bilgi veren Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, beldenin en işlek caddesi olan bu caddenin Armutalan'a yakışır bir cadde haline getirileceğini belirterek, çalışmaların en geç yılbaşına kadar sona ereceğini söyledi.

Armutalan Belediyesi tarafından beldenin en işlek caddesi olan Adnan Menderes Caddesinin düzenlenmesine başlandı. İlk etapta 250 metrelik kısım kapatıldı. Bu kapatılan yer bittikten sonra aşama aşama yolun diğer kısımları düzenlenecek.

Adnan Menderes Caddesinin düzenlenmesi hakkında bilgi veren Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “ Bilindiği gibi beldemizin en işlek caddesi bu cadde. Ama bu cadde ihtiyaçları karşılayamayacak durumdaydı. Yolun bazı kısımları geniş bazı kısımları ise dar. Kaldırımlardan engelli arabası ve çocuk arabası geçemiyordu. Bizde şu anda beldemize yakışan bir cadde oluşturmak için çalışmalara başladık. Bittiği zaman kaldırım düzenlemesi, dere ıslahı ve yol düzenlemesiyle beldeye yakışır bir cadde olacak. Çok önemli bir aksaklık olmasa bu yıl başında caddeyi hizmete açmış olacağız.

Şu anda ilk aşama olarak Kervansaray Restorandan Epik Apartın oraya kadar olan 250 metrelik yolu kapattık. Bu alan bittiği zaman diğer kısımlara aşama aşama geçilecek. Şu anda kapattığımız alanda trafik işlemiyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yan yolları alternatif yol olarak belirleyip trafiğin bu yollardan işlemesini sağlıyoruz.”diyerek, çalışmalar esnasında oluşabilecek olumsuzluklardan dolayı halkın hoşgörülü olmasını istedi.

Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER