Gündem Gazetesi

AA'dan Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu'na ziyaret

Vali Balkanlıoğlu: "Anadolu Ajansı'nın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Son yıllarda AA, Türkiye ve yurtdışındaki önemli gelişmeleri tüm dünyaya duyuruyor

31 Ocak 2014 Cuma 16:43

AA'dan Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu'na ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Anadolu Ajansı'nın (AA) çalışmalarını yakından takip ettiğini ve son yıllarda AA'nın Türkiye ve yurtdışındaki önemli gelişmeleri tüm dünyaya duyurduğunu bildirdi.

AA Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Vali Balkanlıoğlu'na AA muhabirlerinin 2013 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin yaptığı haber ve çektiği fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nın Türkçe basımını, AA 2014 takvimi ile AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk'ün mektubunu takdim etti.

AA'nın Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde hazırladığı üç farklı yıllıkta, 2013'teki önemli olaylar çarpıcı fotoğrafların sunulduğunu kaydeden Çetin, AA Kurumsal İletişim Direktörlüğü öncülüğünde tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda, yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf bulunduğunu kaydetti.

Vali Balkanlıoğlu'na AA'nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Çetin, Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne Afyonkarahisar, Bilecik ve Kütahya illerinin bağlı olduğunu ve bu illerden gelen haberleri Eskişehir'den servis ettiklerini belirtti.

Balkanlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Ajansı'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve son yıllarda AA'nın Türkiye ve yurtdışındaki önemli gelişmeleri tüm dünyaya duyurduğunu kaydetti.

Muhabir: Mustafa Güngör
Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak: Haber Kaynağı
Facebook'la Yorumla

BENZER HABERLER