Mısırlı Bakan Kerry ile Paris'te görüşecek

Mısırlı Bakan Kerry ile Paris'te görüşecek
Filistin ve Ortadoğu barış sürecinin ele alınacağı toplantıya katılacağı belirtilen Mısır Dışişleri Bakanı Fehmi'nin ABD Dışişleri Bakanı Kerry ve Fransız mevkidaşıyla da görüşmesi bekleniyor.

Mısır Dışişleri Bakanı Nebil Fehmi, Fransa'ya gitti.

Fehmi, ordunun müdahalesinin ardından Avrupa'ya gerçekleştireceği ilk ziyaret öncesinde, Kahire Havalimanı'ndan ayrılırken yaptığı açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin de katılacağı, "Filistin ve Ortadoğu barış süreci"nin ele alınacağı toplantıya katılacağını söyledi. 

Fehmi'nin yarın Kerry ile bölgesel ve uluslararası gelişmeleri ele almak için biraraya geleceği, pazartesi günü ise Fransız mevkidaşı Laurent Fabius’la ikili görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Mısır Dışişleri Bakanı Nebil Fehmi'nin Paris'teki temaslarının 3 gün sürmesi bekleniyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.