• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 13 °C

Mısır'da çatışma çıktı: 13 gözaltı

Mısırda çatışma çıktı: 13 gözaltı
Mısır'ın değişik kentlerinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde polis ile göstericiler arasında çatışma çıktı, 13 kişi gözaltına alındı.

Mısır'ın farklı kentlerinde düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde polis ile göstericiler arasında çatışma çıktı, 13 kişi gözaltına alındı.

Ülkenin kuzeyindeki İskenderiye kentinde gece düzenlenen darbe karşıtı gösteride göstericiler ile polis arasında çıkan çatışmada yaralananlar oldu.

İskenderiye'nin Miyami bölgesinde düzenlenen gösteriye polis göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti ve bu esnada tüfek sesleri de duyuldu.

Polisin müdahalesinde göstericilerden bazıları gazdan etkilenirken, bir güvenlik kaynağı 10 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Güvenlik kaynağından alınan bilgiye göre, Kahire'nin kuzeyindeki el-Buhayra iline bağlı Demenhur kentinde düzenlenen gösteriye polisin göz yaşartıcı gazla müdahalesinde 3 güvenlik görevlisi vücudunun değişik yerlerinden yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

Bu arada Giza, Beni Suveyf, el-Minye ve el-Feyyum illerinde de gece gösterileri düzenlendi. Göstericiler, Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi ve İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim aleyhinde sloganlar attı.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141