• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır: Otopark ve Su Ücretleri Yüksek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır: Otopark ve Su Ücretleri Yüksek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır: Otopark ve Su Ücretleri Yüksek

 

 

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır: ‘Ülkemiz fırtınaya karşı bütün imkân ve iradesiyle direniyor. Azimle ilerleyen gemide olay çıkarmak, ilk fırsatta da filikalara atlayıp kaçmak için hazırlık yapan odaklar hiç boş durmuyor. 'Bu gemi batarsa hepimiz suyun dibinde boğuluruz'.

Türkiye geleceğin büyük ve güçlü ülkesidir. Yeni bir dünyanın kapılarını açacak anahtarlardan birisi de Türkiye Cumhuriyeti’nin elindedir. Cumhur İttifakı her zorluğa, inançla ve azimle karşı çıkacaktır.

Ben şahsınıza ve Muğla CHP’ye HDP ile ilişkileriniz konusunda İlimiz içerisindeki teşkilatınızın imzalarını göstermiştim. Fakat siz buna cevap vermek yerine konuyu çözüm sürecine götürerek hedef saptırıyor, milletimizi kandırıyorsunuz. Birilerinin eline tutuşturduğu metinler bunları net açıklayamamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak; HDP konusunda tavrımız net, duruşumuz diktir. Açık ve net belirtiyorum ki; Selahattin DEMİRTAŞ ve avanesi teröristtir, HDP Pkk sözcüsü, siyasi ayağı ve kapatılmalıdır.!

Buyrun sizde bu söylediklerimi söyleyin bu konu kapansın.

Hangi milli ve yerli meselelerde bu ülkenin kurum ve kuruluşlarına destek verdiniz? Karabağ’a dikilen bayrak sizi mutlu etmedi mi ? Teröristlerin korkulu rüyası olan Yerli ve Milli İha’larımız, Siha’larımız sizi de mi rahatsız ediyor, Azerbaycan’a açılan karayolu sizi hiç mi ilgilendirmiyor, toplanan Türk Konseyi sizde hiç mi milli bir duygu uyandırmadı ?

Yerel gündem ve otoparklara gelince; Size açık ve net sormuştum tekraren soruyorum; toplantıya katılan memur imzayı atmasaydı ihaleyi iptal mi edecektiniz.?

Bu yol üzerinde toplanan paralar Ortaca Belediyesinin kasasına mı, yoksa Muğla Büyükşehir Belediyesinin kasasına mı girmektedir?

 

-Eğer Camdan Bir Eviniz Varsa, Komşunun Evine Taş Atmayacaksın !

Açıklamanızda bahsettiğiniz Dalyan otopark yerini Ortaca Belediyesi işletmektedir, Evet. Şartları da şu şekildedir; kışın ücret alınmaz, sadece aylık yaz dönemi için alınmaktadır. Otopark alanımız küçük bir alanla sınırlıdır. Otoparkın etrafında bulunan sokak ve mahallelere park edilen araçlardan ücret alınmamaktadır. Diyorsunuz ki Ortaca belediyesi Dalyan’da vatandaşın cebine Göz Dikti! Bu nasıl bir üsluptur, nasıl bir aymazlıktır! Siz Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla’nın her hanesine gözü diktiniz. Su parasından tutan da, otoparkına, servis, minübüs ve dolmuşçulara, resmen haraç kesiyorsunuz.! Bizim Dalyan’ı rahatlatmak, trafik sorununa çözüm bulabilmek adına yaptığımız uygulama dert oldu da, Ortaca’nın merkezinden Dalyan’a kadar aldığınız kilometrelerce uzunluktaki yol üstü park ücretleri hiç mi umrunuzda değil.?

Sayın TEZCAN; ilçe belediyesine gelir sağlamaya çalışıyoruz, belediye bütçesini nereden nereye getirdiğimiz ortadadır. Bunu gündeme getirmekte ki amacınız; orayı da Büyükşehir’e dahil edip yüksek fiyatla Büyükşehire gelir sağlatmak mıdır? İlçemizde hiç mi gelir kaynağı olmasın? Gözünüz Ve Büyükşehir Belediyesi ne zaman doyacaktır?

Büyükşehir Belediyesi olarak su fiyatlarından tutun da otopark ücretlerine kadar milleti resmen haraca bağlayan sizin zihniyetiniz değil mi? Sonra mahkeme yoluyla aldıklarınızı vatandaşımıza öderken hiç mi yüzünüz kızarmıyor?

Döneminizde yönettiğiniz bu ilçede sizin 10 yılda döşediğiniz toplam parkeyi biz 2 ayda döşedik. 1 tane araç kazandıramadığın bu ilçeye Cumhur ittifakıyla biz sadece 2 yılda 8 araç kazandırdık. Amacınız nedir bilmiyorum ama; Hizmete susamış Ortaca’lı  hemşerilemizin, bütün bunları aklı selim bir şekilde değerlendireceğine hiç şüphemiz yoktur.

Karar ve takdir milletimizindir !

Ben size ve şahsınıza birlik olalım, kenetlenelim, beraber olalım dedim; sizin hala Ortaca’mız için toparlayıcı tek bir kelimeniz yok. Şahsınıza tekraren sesleniyorum; Ortaca ilçemiz hiçbir döneminde ilçe başkanlığı üzerinden ne bir kuruma, ne şahsa nede başka mecralara saldırmamış, kimseyi kandırmamıştır.

Ortaca için birlik olalım, yapıcı muhalefetiniz memlekete katkı sağlayacaktır.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141