• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan;  “Sağlık Yatırımlarımız Hız Kesmeden  Devam Ediyor”

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan;  “Sağlık Yatırımlarımız Hız Kesmeden  Devam Ediyor”
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile TBMM’de Muğla’ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirttiler.

 

 

 

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile TBMM’de Muğla’ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirttiler.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan, toplantıya ilişkin yaptıkları açıklamada;  “Muğlamız için oldukça verimli bir görüşme oldu. Yeni sağlık yatırımları,  ödenek,  ekip ve  ekipmanlar  konusunda Sayın Bakanımız bizlere tam destek verdi” değerlendirmesinde bulundu.
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan;  Marmaris ve  Seydikemer Devlet Hastaneleri ile yarım kalan Bodrum Devlet Hastanesi’nin de tekrar ihaleye çıkması nedeni ile Sayın Bakanımıza teşekkürlerini sunduklarını belirterek,  şu açıklamalara yer verdi.
Önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan 100 Yataklı Yatağan Devlet Hastanesi’nin bir an önce açılması, ekip ve ekipmanlarının tamamlanması, ihtiyaçlarının karşılanması için Sayın Bakanımız bize özel olarak ilgileneceklerini söylediler.
Yeni binasına taşınacak olan Yatağan Devlet Hastanemizin eski binasının  yerine, Sağlıklı Hayat Merkezi binası yapılması konusu da  değerlendirilmeye alındı.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan:  “Dalaman, Fethiye ve Menteşe’ye yeni hastaneler yapılması talebimiz olumlu karşılandı.” 

100 yatak kapasiteli yeni Dalaman Devlet Hastanesi, 450 yatak kapasiteli yeni Fethiye  Devlet Hastanesi ve  150 yatak kapasiteli  yeni Menteşe Devlet Hastanelerinin  2022 yatırım programına alınacağı sözünü aldık.
 
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanemize;  Radyasyon Onkoloji Merkezi açılacağı  ve  Pet CT cihazı gönderileceği  müjdelerini de  aldık. Hastanemizin   ödenek ve personel ihtiyacı da  karşılanacaktır.

Boşaltılan eski 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin binasına Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılmasına  da olumlu görüş aldık.

Diğer ilçe hastanelerimizin de ekip,  ekipman ve ödenek konusunda ihtiyaçları karşılanacaktır.

Pandemi sürecinde fedakarca ve büyük bir özveri ile görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden  AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan; Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Sağlık Bakanınıza şükranlarını sunarak, sevgili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu. 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141