• BIST 9454.9
  • Altın 2499.643
  • Dolar 32.5852
  • Euro 34.7859
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan: Enerji Yatırımlarımız Devam Ediyor

Milletvekilleri Demir Ve Gökcan: Enerji Yatırımlarımız Devam Ediyor
Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla’nın enerji yatırımlarına ilişkin açıklama yaptı.

 

 

 



Milletvekilleri Demir ve Gökcan açıklamalarında;   “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşme sonucu yeni trafo merkezleri kurulması, enerji nakil hatlarının yenilenmesi ve hatların yer altına alınması konusunda önemli gelişmeler kaydettik. Sayın Bakanımızın destekleri ile Muğla’mıza yeni yatırımlar kazandırdık” dedi.
Muğla AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, açıklamalarında şu bilgilere yer verdi.
Demir ve Gökcan: Köyceğiz’e trafo merkezi kurulması için 17 milyon TL ödenek ayrılmasını sağladık
Köyceğiz ilçesinin enerji ihtiyacının güvenli bir şekilde karşılanabilmesi için; 154 KV Köyceğiz Trafo Merkezi projesi yatırım programına alındı. Proje için yer seçim çalışması yapıldı ve ihale öncesi çalışmalarına başlandı.
Fethiye ve Seydikemer’e Trafo Merkezi Kuruluyor…
Seydikemer ve Ölüdeniz için 154 KV’lık birer adet Trafo Merkezi kurulması yatırım programına alındı. İki Trafo Merkezi’nin de yer seçim çalışmaları yapıldı ve ihale öncesi çalışmalarına başlandı.
Ula İlçesine bağlı merkez mahallelerde; Alparslan, Ayazkıyı,  Demirtaş ve Köprübaşı mahalleleri dahil enerji nakil hatlarının yer altına alınması için birinci etap yatırımları tamamlandı. 2021 yılı ikinci yarısında ikinci etap yatırımları, Belediye’nin altyapı çalışmaları ile koordineli olarak tamamlanacaktır.
Köyceğiz Akköprü mahallesinde 5 trafo bölgesinde yenileme çalışması tamamlandı.  Somacık mevkii yenileme ve iyileştirme çalışmaları 2021 yatırım planına alındı.
Köyceğiz Çayhisar mahallesinde 4 trafo bölgesinin yenileme yatırımları tamamlandı. Çayhisar mahallesinin diğer kısımları ile Kavacık ve Karaağaç mahallerinin yenileme projeleri 2021 son çeyreği yatırımları kapsamında planlandı. 
Köyceğiz İlçesi Pınar mahallesindeki 7 adet trafo bölgesinde şebeke yenileme çalışmaları tamamlandı.  Sorun yaşanan diğer 7 trafo bölgesi, 2022 yatırımları kapsamında planlandı.
Köyceğiz İlçesi Yayla mahallesinde 2020 yılında 3 trafo bölgesinin elektrik şebekeleri tamamen yenilendi.  2022 yatırım planında diğer kısımlar yenilenecek olup,  proje çalışmaları devam etmektedir.
Köyceğiz İlçesi Hamit mahallesindeki ağaç direklerin beton direklerle değiştirilmesi 2021 yılı ikinci yarısında yatırım planı kapsamında gerçekleştirilecektir.
Datça İlçemizde yeni trafo merkezleri kurulması ve enerji nakil hatlarının yer altına alınması için 2021 yılı yatırım programında 11 adet proje gerçekleştirilecektir. Ağırlıklı olarak trafo ilaveleri, şebeke yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapılacaktır.
Ula ilçemizin enerji ihtiyacının güvenli bir şekilde karşılanabilmesi için Muğla Güney Trafo Merkezi kurulmuştur.   Bu Trafo Merkezi, Ula ilçesinin enerji ihyacını karşılayabilecek bir konumdadır.
İhtiyaç duyulan diğer ilçelerimizle ilgili de çalışmalar  yapılacaktır. Enerji alanında yaşanan sorunların önüne geçilmesi için enerji yatırımlarımız devam edecektir. Destekleri ve yatırımlar için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141