• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Milletvekili Gökcan’dan Müjde: “Muğlamıza Yeni Adalet Sarayları Kazandırıyoruz”

Milletvekili Gökcan’dan Müjde: “Muğlamıza Yeni Adalet Sarayları Kazandırıyoruz”
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit GÜL  ile TBMM’de Muğla’ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

Milletvekili Gökcan, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada;  “Muğla’mız ve ilçelerimiz için çok yararlı bir görüşme yaptık.  Yeni Adalet Sarayı yatırımları ve personel ihtiyacı konusunda Sayın Bakanımız tam destek verdi” değerlendirmesinde bulundu.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan;  beraberindeki Yatağan Belediye Başkanı Mustafa TOKSÖZ ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ ile birlikte Bakanlık üst düzey bürokratlarının da katıldığı toplantıya ilişkin açıklama yaptı.
Milletvekili Gökcan’dan Muğla Merkeze yeni Adalet Binası Müjdesi…
Temas ve girişimlerimiz sonucunda Muğla Merkeze yeni Adalet Sarayı yapılması için yer tahsis edildiğini belirten Milletvekili Gökcan, “Yerin imar çalışmaları devam ediyor. Projesi ve ihale süreci için hazırlıklar yapılıyor, en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.
Milletvekili Gökcan: Yatağan Adliye Sarayı’nın ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak.
Uzun zamandır takip ettikleri Yatağan Adalet Sarayı binasının yer tespiti ve proje çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Milletvekili Gökcan; “Sayın Bakanımıza üzerimize düşen bütün çalışmaları yaptıklarını ve ihale sürecinin hızlandırılması talebimizi ilettik. Sayın Bakanımız da en kısa sürede ihaleye çıkılacağı ve Yatağan’ımıza yakışır modern bir Adalet Sarayı yapılacağı müjdesini verdi”  dedi.
Köyceğiz’e yeni Adliye Sarayı yapılması talebimizin Sayın Bakanımız tarafından olumlu karşılandığını,   Köyceğiz  Adliyesi’nin  yaklaşık 40 yıl önce yapıldığını ve  yetersiz kaldığını belirten Gökcan,  “Kaymakamlık  ve Belediye binalarımızı yeniledik. Şimdi sırada Adliye Binamızın yeniden inşası var. Adliye Binamız yıkılıp yerine yeni bina yapılacak. Sayın Bakanımız bunun için bürokratlarına çalışmaları talimatı verdi” ifadesini kullandı.
Seydikemer ilçesinde  Adliye Binası açılması için de yer bulduklarını belirten Milletvekili Gökcan, Sayın Bakanımızın bu konuda yasal hazırlık yapacaklarını ve konuyu değerlendirmeye alacaklarını ifade ettiğini açıkladı.
Ortaca ve Dalaman ilçelerimizin ortak kullanabileceği yeni Adalet Binası inşaatı için yer arayışları içinde olduklarını açıklayan Milletvekili Gökcan, “yer tahsisi sonrası yeni binanın yapımı planlamaya alınacaktır” dedi.
Kavaklıdere ilçemizde de cezaevi yapılması için uygun arsa arandığını bildiren Gökcan, proje çalışmalarının başlandığını söyledi.
 Milletvekili Gökcan:  Sevdamız Yeryüzü Cenneti Muğla’mız, Sevdamız Hemşerilerimiz...
Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Adalet  Bakanımıza şükranlarını sunan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “sevgili hemşerilerimiz için her alanda yatırım ve hizmetlerimiz devam ediyor. Hemşerilerimiz bize güvensin ve desteklerini esirgemesin,  üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız,  sevdamız Yeryüzü Cenneti Muğla’mız, sevdamız hemşerilerimiz” ifadelerine yer verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141